FAQ

Hvorfor vælge Medier & Co?

Vi udfører altid opgaver efter kundens behov. Hvad der vil give dig mest værdi for pengene og ikke hvad der vil maksimere vores indtjening. Professionalisme, gode priser og en høj kvalitet, er hvad du kan forvente her.

Hvorfor har jeg brug for SEO?

Du har brug for SEO optimering fordi undersøgelser viser at over 90 % af alle køb eller informations søgen, starter via søgemaskinerne. Således fandt amerikanske Pew Internet Survey ud af, at 91 %  af voksne har benyttet søgemaskiner til at finde information eller produkter, i 2012.

Det er her dine kunder gemmer sig online og derfor skal du være synlig. Samtidig er SEO er en af de mest omkostningseffektive markedsføringsformer.

Hvad koster jeres ydelser?

Alle henvendelser vil blive vurderet individuelt og prisen på artiklerne vil afhænge af mængden. Der er mulighed for at opnå mængderabat. Alle vores tilbud er uforpligtende, så du er velkommen til at forhøre dig.

Er der binding på optimeringen?

Der er ingen binding på vores optimering. Der er derimod åbenhed og gennemsigtighed omkring vores arbejde og vi har stort fokus på at overholde Googles retningslinjer.

Hvilke type artikler kan I hjælpe med?

Medier & Co har god erfaring med at skrive artikler, til en lang række formål. Det kan være til blogs, hjemmesider, produktbeskrivelser, eller indhold til et nyhedsbrev.

Du er derfor velkommen til at henvende dig, uanset hvilken type tekstopgave du måtte have. Du kan se referencer på vores arbejde nedenfor.

Hvor hurtigt virker søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er en kontinuerlig proces der skal bibeholdes, i takt med at søgemaskiner som Google, ændrer deres algoritmer.

Hvor hurtigt du kan se resultaterne, afhænger i høj grad af konkurrencen på søgeordet. Det kan være i løbet af 2 uger, eller efter 2 måneder. Der er mange ubekendte faktorer, men det er vigtigt med tålmodighed.

Langsigtet optimering er vejen til succes i søgeresultaterne.