Om Medier & Co

Medier & Co er et SEO firma med fokus på WordPress optimering og søgemaskineoptimering der virker effektivt.

Simon Broskov JensenVirksomheden blev oprindeligt startet i 2011 af Simon Broskov og jeg har beskæftiget mig med online markedsføring siden 2008. Dels for en lang række kunder og dels på egne webprojekter, som jeg er en del af.

Jeg er uddannet på Copenhagen Business School og har stor interesse for markedsføring og de mange nye muligheder og platforme.

Det indebærer søgemaskineoptimering, Adwords, Analytics og de gode sociale medier. Du kan derfor finde mig og virksomheden på Facebook, Twitter og Google plus.

Jeg mener at interessant indhold og synlighed på nettet, er vejen til succes, og det er det jeg bidrager med. Har du en hjemmeside eller webshop med behov for optimering, er du mere end velkommen til at henvende dig.

Medier & Co ApS

Mail: info@medier-co.dk

Telefon: +45 20 99 88 95

CVR nr: 36922362

Hvorfor vælge os som SEO firma?

Mange SEO firmaer påberåber sig at være de førende på markedet, eller at kunne sikre dig topplaceringer på Google. Hos Medier & Co går vi mere ydmygt til opgaven.

Vi giver alle vores kunder en effektiv indsats, med fokus på kvalitet og gennemsigtighed i vores arbejde. Det betyder at du ved hvad du får for pengene og vi lover aldrig mere end vi kan holde.

Ønsker du et troværdigt firma med fokus på kvalitet og gennemsigtighed, bør du vælge vores SEO firma. Vi kan både hjælpe små og større virksomheder, eller hvis du har brug for hjælp som privatperson.

Hvis du har lyst til at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, bedes du kontakte mig på info@medier-co.dk.

 

På vores side om Projekter kan du se hvilke aktuelle webprojekter vi deltager i, ved siden af arbejdet for kunder. Vi har flere spændende koncepter i pipelinen som vi håber at kunne præsentere for dig inden alt for længe.