Referencer

Medier & Co har haft mange forskellige kunder gennem årene og her er et udpluk af vores referencer.

CHANTI

 

 

 

CHANTI har samarbejdet med Medier & Co i flere år og været rigtig glade for optimeringsindsatsen, der har forbedret vores organiske besøgstal markant.

En stor hjælp på både det danske og internationale marked.

Ejer af Chanti.dk, Per Søndergaard

Marjoe

 

 

Marjoe har brugt Simon fra Medier & Co som tekstforfatter og han har i den grad udført opgaverne til fuld tilfredsstillelse. Han har en stor del i Marjoe’s success på internettet i dag. De bedste anbefalinger.

Ejer af Marjoe.dk, John Dencker

 

WordPress hjemmesider

Her er der en række eksempler på hjemmesider vi har lavet:

ACSGruppen.dk

ACSgruppen's hjemmeside

JJM-adv.dk

Jeg har været utrolig glad for samarbejdet. Min nye hjemmeside og google optimering var aldrig kommet så godt i gang uden dem. Simon leverer, hvad han lover, og han er meget hjælpsom, hurtig og effektiv. Jeg er yderst tilpas med det færdige resultat og prisen var meget overkommelig. Jeg kan til enhver tid anbefale dem til andre, for man er i de bedste hænder.

Jacqueline Mwenesani, Indehaver af JJM Advokatfirma

Reference

Dataspecialisten.dk

Hurtigt fik jeg oplevelsen af, at Simon var ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons efterlader således indtrykket af en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat.

Jacob van Dijk, Indehaver af Dataspecialisten

Reference

Sprogformidlingen.dk

Sprogformidlingen's hjemmeside