SEO analyse af din hjemmeside

En SEO analyse består i at analysere, vurdere og komme med forslag til, hvordan du kan forbedre din hjemmeside.

Det giver dig et godt fundament for at opnå større synlighed i søgemaskinerne. Medier & Co tilbyder en god hjemmesideanalyse med fokus på de vigtigste elementer, for at du kan få succes online. 

 

Hvorfor er en hjemmesideanalyse nødvendig?

Der er mange gode grunde til at en hjemmesideanalyse bør være en vigtig del af din strategi. Mange hjemmesider og webshops har et uforløst potentiale og behov for optimering indenfor SEO, konvertering og sitets navigation.

En hjemmesideanalyse vil give dig en klar plan for hvor du bør sætte ind, for at få flere besøgende og penge i kassen. Det kan virke som en stor investering, men på sigt vil den tjene sig selv ind. Mange gange. Kan den være med til at øge dine besøgstal eller fordoble din konverteringsprocent, så er værdien markant.

De færreste tænker over, at en fordobling af din konverteringsprocent er lig en fordobling af din omsætning online! Søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering er to helt centrale begreber, hvis du ønsker succes på Internettet.

Vores SEO analyse af din hjemmeside har sit primære fokus på søgemaskineoptimering, men rummer mere end det. Rapporten vil give dig konkrete forslag og anvisninger, som nemt kan implementeres på sitet af dig eller din webudvikler.

Har du behov for hjælp til implementeringen, kan du henvende dig for et uforpligtende tilbud af vores Platin pakke.

 

Få udført en grundig SEO analyse af Medier & Co

Medier & Co tilbyder dig en grundig SEO analyse med fokus på kvalitet og værdi for pengene. Det er helt gennemsigtigt hvilket arbejde der bliver udført og du ved præcis hvad du får for pengene.

Vi har opdelt vores analysearbejde i Sølv, Guld og Platin, alt efter dine behov. Har du spørgsmål, kommentarer eller specielle behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan se hvad vores SEO analyser består af, via denne oversigt:

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på SEO analyse

Det er ikke alle hjemmesider der er velegnet til vores tre pakker; Sølv, Guld og Platin. Har du specielle behov eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en SEO analyse, så tøv ikke med at kontakte os.