SEO & hjemmeside til bilforhandler

SEO & hjemmeside til bilforhandler

Har du brug for søgemaskineoptimering (SEO) og/eller en hjemmeside som bilforhandler, kan Medier & Co hjælpe dig. Vi gør meget ud af skræddersyede løsninger, ud fra dine behov og dit budget. Som bilforhandler er det afgørende med en velfungerende og brugervenlig hjemmeside, der får besøgende til at købe, frem for at skræmme dem væk.

Det er samtidig vigtigt at DIN bilforhandler bliver fundet i søgemaskinerne, når danskerne søger efter ny bil. Det kan være de søger efter bilforhandler Køge eller ny Peugeot 3008 pris etc.

Mulighederne er mange og hvis du vil have succes med din hjemmeside, skal den være synlig. Det hjælper Medier & Co dig med, se meget mere herunder.

Søgemaskineoptimering til bilforhandlere

Lad os starte med at gennemgå, hvordan vi normalt vil søgemaskineoptimere en hjemmeside. Der er mange såkaldte “eksperter” på området, men det er afgørende optimeringen bliver udført korrekt. Dels at der bliver lagt en god strategi for hjemmesiden og dels at de vigtigste elementer bliver udført først. Her er de hvordan vi typisk griber det an:

  • Vi analyserer siden og dens mangler.
  • Vi udarbejder en strategi – hvilke sider skal rangere på hvilke søgeord?
  • Vi laver en optimeringsoversigt ud fra dit budget.
  • Vi implementerer ændringerne efter du har godkendt – eller du kan gøre det selv.
  • Vi laver en tracking af aktuelle placeringer, så du kan følge udviklingen.

Hele processen er meget ligetil og gennemsigtig. Det er vigtigt for os, at du er med hele vejen. Det gør ingen forskel hvilke system din hjemmeside er i, vi har erfaringer med de fleste systemer på markedet.

Ny hjemmeside som bilforhandler

Er det en ny hjemmeside du har brug for som bilforhandler, kan vi hjælpe dig med en prisvenlig løsning i WordPress. Du får en køreklar hjemmeside til kun 4.400 kr. ex. moms. Har du så særlige ønsker, kan du altid få et nyt prisoverslag. Det kan være du vil have en masse sider med bilmodellerne, et avanceret slideshow/billedfremvisning eller lignende.

Lad os tage en snak om dine behov og så kan vi tage den derfra. Her er hvad vores grundlæggende hjemmesidepakke indebærer:

Wordpress hjemmesidepakke

Som du kan se, får du mere end bare en hjemmeside. Du får en komplet løsning, der fungerer sammen med dine sociale profiler og hvor du kan tracke besøgstal mm.

Kontakt os hvis du ønsker en uforpligtende snak om, hvor vidt vi er den rigtige leverandør til dine behov.