SEO konsulent

Simon Broskov Jensen

Søger du en SEO konsulent til virksomhed eller webprojekt?

Mit navn er Simon Broskov og jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering i over 6 år. Jeg har drevet Medier & Co siden 2011 og har derfor erfaringer fra en bred vifte af SEO-relaterede arbejdsopgaver.

Jeg har et bredt kendskab til de mange hjemmeside- og webshopsystemer, til hvad der virker og hvorfor kvalitet er altafgørende for din langsigtede succes. Alt mit arbejde bliver gennemsyret af kvalitet, gennemsigtighed og relevans. Jeg tror kort sagt ikke på overspringshandlinger og korte smutveje! 

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende, for en snak om mulighederne.

Det kan gøres på info@medier-co.dk eller 20 99 88 95.

 

SEO konsulent til virksomhed eller webprojekt

Jeg er åben for at indgå i en konsulentrolle både i din virksomhed eller som en del af dit webprojekt.

I virksomheden vil jeg vurdere, analysere og komme med forslag til din hjemmeside/webshop, hvorefter du selv kan implementere ændringerne. Mange kunder er glade for at modtage mine optimeringsforslag, uden du er tvunget til at sende mig logins eller lignende. Du kan efterfølgende selv vælge hvilke anbefalinger du vælger at følge. Normalt vil jeg arbejde eksternt fra mit kontor, men vi finder ud af, hvad der passer Jer bedst.

Til webprojektet kan du få min hjælp på flere måder. Hvis du har et spændende koncept eller webshop, kan jeg være åben for at indgå som medejer, mod at lave SEO optimeringen gratis. På den måde får du en stærk partner, der kan skabe synlighed online. Alternativt er at jeg arbejder som normalt. Udarbejder en optimeringsoversigt, hvorefter ændringerne implementeres – alt sammen til en aftalt pris.

Hvad kendetegner en SEO ekspert?

Hvornår kan man kalde sig ‘SEO ekspert’ og hvad kendetegner sådan en? Branchen lider til tider under, at der ikke findes en målrettet videregående uddannelse som kan retfærdiggøre denne betegnelse. Det er ikke en beskyttet titel – desværre! På samme måde gør de dynamiske algoritmer det ikke nemmere, da ingen almene marketingfolk har en facitliste over, hvad der er korrekt og forkert – kun viden og erfaring.

Vendingen SEO ekspert bliver derfor hurtig udvandet og irrelevant. Men jeg mener i al beskedenhed, at jeg med årene er blevet en ekspert inden for SEO. Det skal helst være konsekvensen ved at arbejde specifikt med området i over 6 år.

Det giver dig som kunde løsninger i højere kvalitet og med en højere effektivitet. Jeg når ganske enkelt langt mere nu, end da jeg lige startede – naturligvis. Så min bedste anbefaling for dig, der søger en SEO konsulent, er at fravælge de helt grønne i branchen.

De kan sagtens være talentfulde, men uden 3-4 års erfaring, er risikoen simpelthen for høj. Du må ikke glemme, at dårlig og “forkert” søgemaskineoptimering kan smadre din forretning online.

Nu skal jeg ikke prale af min egen erfaring, for der findes skarpe herre med 10-15 år på bagen, men omvendt til en langt højere timepris.

Så det jeg kan tilbyde DIG er: Most value for money

Medier & Co gør meget ud af at være et troværdigt SEO firma. En virksomhed hvor du får hvad du betaler for og fuld klarhed hele vejen igennem. Ingen binding eller bondefangeri! Man kan nemt “sløre” optimeringsindsatsen, men vi foretrækker at have trygge og tilfredse kunder.

Du kan følge med fra sidelinjen hele vejen igennem og med de månedlige trackings og statusopdateringer, ved du præcis hvad der sker.

Mit speciale: WordPress

Hvis jeg skal fremhæve ét hjemmesidesystem som mit speciale, må det være WordPress. Jeg har erfaringer med mange forskellige systemer, men WordPress er bedst på mange områder. Det er brugervenligt, nemt at håndtere for ejeren og enkelt at søgeoptimere.

Det er derfor at jeg tilbyder specifikke løsninger, hvor jeg hastighedsoptimerer og søgeoptimerer WordPress hjemmesider, til en meget fornuftig pris. Du kan komme rigtig langt, selv med et mindre budget. Kontakt mig endelig for en generel snak om mulighederne.