SEO til iværksættere

SEO til iværksættere

Har du brug for søgemaskineoptimering som nystartet firma? Medier & Co har stor erfaring i at tilbyde SEO til iværksættere og små firmaer. Vi har et stort fokus på at tilbyde dig værdi for pengene, selv hvis budgettet ikke er det største.

Vi kan fx. hjælpe dig med SEO som frisør, negleklinik, restaurant eller hotelkæde. Ingen brancher eller virksomheder er for store eller små. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne og dine behov.

Søgemaskineoptimering – en god start for iværksættere

Der er ingen tvivl om at søgemaskineoptimering er en god start for iværksættere. SEO er en langsigtet og længerevarende aktivitet, du bør starte straks efter din hjemmeside eller webshop er klar. Du vil ikke opleve mirakler på 1-2 uger, men over tid vil du opleve bedre placeringer og stigende besøgstal.

Placeringer der giver dig gratis besøgende måned efter måned, i modsætning til alternativer til TV-reklamer, Google Adwords eller Facebook annoncering.

Som nystartet iværksætterfirma er det vigtigt du bliver synlig online, for at få skabt de nødvendige salg. Her er Medier & Co klar til at hjælpe dig godt i gang. Vi har fokus på at få lagt den rigtige strategi, alt efter dit budget og forventninger til indsatsen. Her er de fordele SEO giver:

  • “Gratis” besøgende måned efter måned.
  • Omkostningseffektiv markedsføringsform.
  • Relevante besøgende, der konverterer godt.
  • Større opmærksomhed online.

SEO til iværksættereFå lagt den rette strategi

En essentiel del af søgemaskineoptimering, handler om at få lagt den rette strategi. Den strategi hvor du kan opnå gode placeringer og størst besøgsvækst. Hvis du driver en webshop der sælger tøj, bør dit fokus ikke være på søgeord som tøj, herretøj eller dametøj. Konkurrencen vil være for hård og det vil kræve et meget stort budget.

Her er det vores fornemme opgave at identificere de optimale søgeord, der er realitiske og som giver dig en mærkbar stigning i besøgstallene. Dette kan du vende med os helt uforpligtende.

Alt du skal gøre er at kontakte os – eksempelvis via sidebaren til højre.

Se også: Søgemaskineoptimering til små og mellemstore virksomheder

SEO er en omkostningseffektiv markedsføringsform

Undersøgelser viser at SEO er en af de mest omkostningseffektive markedsføringsformer og det er der flere gode grunde til. For det første får du gratis besøgende, når du først har opnået placeringer i søgeresulatterne. Hvor mange andre markedsføringsformer garanterer dette, måned efter måned?

Samtidig har du 100 % selv muligheden for at bestemme hvilke søgefraser, du vil rangere på. Om det fx. er Frisør København, Lange kjoler til kvinder, Restaurant Slagelse eller Kosmetolog Roskilde. Valget er dit og det giver dig muligheden for at få relevante besøgende, der vil konvertere.

For det handler ikke blot om at få flere besøgende, men potentielle kunder der enten bestiller tid eller handler i din webshop. Alt dette hjælper vi dig med, hvis du vælger os som dit SEO firma til din nystartede forretning.

Søgemaskineoptimering til Webshop

Specielt som webshop, er betydningen af søgemaskineoptimering markant. Det er svært at skabe en bæredygtig og rentabel forretning, uden at have gode placeringer i søgeresultaterne. Når det kommer til SEO af webshops, har du typisk bedre mulighed for at booste besøgstallene, da du kan rangere på mange flere søgefraser og produktnavne.

Ønsker du at høre om muligheder for søgemaskineoptimering til webshop, er du velkommen til at kontakte os. Det kræver ikke nødvendigvis en stor indsats, førend du opnår mærkbare fremskridt. Det kan vi altid drøfte nærmere.

Kontakt os i dag

Det kan virke uoverskueligt og svært at komme i gang, hvis du ikke har kendskab til, eller erfaring med søgemaskineoptimering. Du kan trygt kontakte os helt uforpligtende og så tager vi det i det tempo, der passer dig.

Da det foregår digitalt, kan vi hjælpe kunder i hele Danmark, selvom vores udgangspunkt er på Sjælland. Det gør derfor ingen forskel om du søger SEO i Roskilde, SEO i Slagelse eller en helt tredje by.

Alle virksomheder og webshops har individuelle behov, så der findes ingen standard løsninger. Uanset hvad du vælger, må du ikke undervurdere betydningen af SEO som iværksætter.

Langsigtet vil det være en rigtig god investering, selvom placeringerne ikke kommer på dag 1. Af samme grund kan det være smart at kombinere med fx. Google Adwords, så du får besøgende via begge markedsføringskanaler.

Tags: