SEO til små og mellemstore virksomheder

En stærk online tilstedeværelse er efterhånden påkrævet i alle brancher, uanset om man har en lille eller stor virksomhed. Alle tal og undersøgelser viser, at langt de fleste salg online sker med udgangspunkt i søgemaskinerne. I Danmark er det nærmest ensbetydende med Google, da de sidder på omkring 95 % af markedet.

Hos Medier & Co har vi specifikt fokus på at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe resultater, uden vi tømmer hele marketing budgettet. Søgemaskineoptimering kan være rigtig dyrt, specielt hvis du kontakter store reklamebureauer, men vi har fokus på at give dig mest mulig værdi for pengene. Lad os hjælpe din virksomhed med SEO. 

Fleksible løsninger

Hos Medier & Co tilbyder vi dig fleksible løsninger. Det er derfor op til dig om vi skal stå for hele din søgemaskineoptimering, eller om vi kun skal indgå i en konsulentrolle. Det afhænger af hvor meget du/I selv ønsker at bidrage til arbejdet.

Det bedste udgangspunkt er altid at kontakte os for en uforpligtende snak om Jeres behov. Derfra er det nemmere at finde en skræddersyet løsning, der matcher de ambitioner I har for SEO-indsatsen.

Hvorfor vælge os?

Inden I kontakter os vil jeg meget gerne beskrive, hvorfor Jeres virksomhed bør samarbejde med os:

  • Kvalitetsbevidst og fuld gennemsigtighed i arbejdet.
  • Vi skaber langsigtede og holdbare resultater – ingen smutveje!
  • I får meget for pengene – vi fokuserer altid på det vigtigste først.
  • Løbende tracking og opfølgning, så I kan evaluere effekten.
  • Over 6 års erfaring i branchen – vi ved hvad der virker!

Selvom disse 5 punkter kan virke som selvfølgeligheder, er det langt fra tilfældet i branchen. Du bør derfor være omhyggelig, når du vælger din kommende SEO-partner.

Vi håber meget på at høre fra Jer til en uforpligtende snak. Udfyld formularen og så vender vi hurtigt tilbage.