WordPress & SEO kursus

Ønsker du at blive bedre til søgemaskineoptimering? Eller har du lyst til at lære, at installere eller optimere din WordPress hjemmeside? Så er Medier & Co kurset perfekt for dig. Medier & Co tilbyder et WordPress & SEO kursus, hvor vi kombinerer de to fagområder.

Vil du kun lære noget om søgemaskineoptimering? Vil du kun lære noget om WordPress? Du skal nok finde vores kursus interessant i begge sammenhænge, hvor jeg – Simon Broskov – vil øse ud af min viden og erfaring. Du får alt jeg ved serveret på et sølvfad, så du efterfølgende kan arbejde videre med din hjemmeside selv.

Målgruppe: Begyndere og let-øvede inden for WordPress og SEO

Upcoming kursus i SEO & WordPress – København 2017

OBS: Datoen for næste kursus er ikke fastlagt, men jeg forventer at holde flere kurser i foråret 2017.

Praktisk information

 • Pris: 3.500 kr. ex. moms
 • Tid: 9.00 – 16.00
 • Sted: København
 • Forplejning er inkluderet
 • Max. 12 deltagere
 • Der stilles ikke computer til rådighed
 • Du får adgang til WordPress konto/hjemmeside

Hvad kan du forvente?

Der findes mange udbydere af enten SEO kurser eller WordPress kurser, men mig bekendt, ingen der kombinerer de to discipliner. Det er en skam, for WordPress er et nemt, billigt og brugervenligt system. Og søgemaskineoptimering er noget alle seriøse hjemmesideejere bør udføre.

Hvorfor så kombinerer de to ting? Wordpress er det mest populære CMS system på markedet, med en markedsandel på omkring 58 %. Undersøgelser viser at ca. hver 4. hjemmeside bliver lavet i WordPress. Hvis du har eller overvejer at lave en ny hjemmeside, vil det ske i WP for rigtig mange.

Når søgemaskineoptimering (SEO) er en del af mit kursus, er det fordi, det er en naturlig del af tilpasningen og optimeringen. Alle foretrækker en mobilvenlig og hurtig hjemmeside ikke? Ikke kun dine besøgende, det gør søgemaskinerne også. Det er to fagområder der overlapper hinanden mange steder – og som ikke bør stå alene. Meget af kursusmaterialet vil dog være universelt og kan derfor praktiseres, uanset hvilket system eller udgangspunkt du har.

Her er en liste med emner vi kommer igennem:

 • Introduktion til WordPress – se systemet indefra
 • Installation af WordPress og design – sådan gør du
 • WP plugins du bør kende til
 • Gennemgang af systemets væsentlige dele
 • Introduktion til søgemaskineoptimering
 • SEO begreber
 • Søgeordsanalyse: Gå efter de rigtige søgeord
 • Strategi: Sådan lægger du den rette strategi
 • SEO værktøjer
 • Optimering af WordPress hjemmesiden (sidetitler, h-tags, billeder, URL’er etc.)
 • Hastighedsoptimering
 • Mobilvenlighed
 • De vigtigste algoritme opdateringer
 • …Og meget mere

Hvis du har spørgsmål til mit WordPress & SEO kursus, er du meget velkommen til at skrive på info(a)medier-co.dk eller ringe på 20 99 88 95. Så tager jeg gerne en snak om mulighederne og dit behov.

Hvem kan få glæde af kurset?

Jeg mener i bund og grund alle med interesse eller arbejde inden for IT, marketing & hjemmesider, kan have glæde af kurset. Her er et par eksempler på, hvorfor det kan være relevant for både ledige, selvstændige og studerende.

Ledigestyrk CV’et og dine jobchancer

Der er mange ledige i Danmark og med kurset, får du chancen for at styrke CV’et og ikke mindst dine kompetencer. Der findes en bred vifte af jobs, hvor du enten direkte eller indirekte, kan have glæde af et kendskab til WP og søgemaskineoptimering. Det er ikke fordi du bliver superbruger efter et 7-timers kursus, men du får et rigtig godt fundament.

SelvstændigeGider du ikke bruge kassen på hjemmeside og marketing?

De fleste iværksættere ved hvor dyrt det kan være at få udviklet en ny hjemmeside fra bunden. Eller hvor mange penge man kan brænde af på markedsføring. Gider du ikke bruge kassen, men har du tid og lyst til at gøre en indsats selv, vil dette kursus være perfekt for dig.

Du får redskaberne til at lave din egen hjemmeside som selvstændig. WordPress er en god løsning, medmindre du har store krav til funktionalitet mv. Noget der ellers nemt kan koste alt fra 15.000 – 30.000 kr.

Du får ligeledes redskaberne til at optimere din egen hjemmeside eller webshop. For ikke at nævne et grundlæggende kendskab til SEO-disciplinen, der kan være nyttig, hvis du skal hyre én til opgaven fremadrettet. En SEO optimering kan hurtigt koste fra 10.000 kr. og opefter. Det er i dette perspektiv, du bør anskue kursusprisen.

StuderendePerfekt hvis du vil arbejde med IT og web

Har du lyst til at arbejde med IT og web som studerende, eller vil du gerne have et studiejob på området? Der findes mange studiejobs, hvor det er en fordel med kendskab til søgemaskineoptimering, eller til hvordan du vedligeholder en WordPress side. Det er nemlig et system som rigtig mange danske virksomheder arbejder med. Selv hvis du bare ønsker at arbejde på IT-området i fremtiden, vil det være en god investering for dig.

Du kan ikke uddanne dig til at være WordPress eller SEO ekspert. På kurset giver jeg dig al min viden og erfaring, samt en række gode redskaber.

Simon Broskov Jensen

Underviseren

Underviseren er mig – Simon Broskov – og jeg arbejder med SEO i Medier & Co. Søgemaskineoptimering har været en del af min hverdag siden 2009. Samtidig har jeg udviklet og arbejdet med en lang række WordPress hjemmesider – et system jeg har specialiseret mig i.

Jeg vil formidle al min viden og erfaring, på en konkret og letforståelig måde. Alle kan være med og få værdi ud af dagen.