Blog

App udvikler søges til partnerskab

OPDATERET – Personligt indlæg af ejer Simon Broskov Jensen

Efter jeg skrev dette indlæg, hvor jeg søgte en app udvikler, er jeg gået ind i et samarbejde med to andre partnere. Vi har skabt et team med spidskompetencer inden for app -og web udvikling, design og SEO. Perspektiverne er rigtig spændende.

Det digitale bureau hedder Bluebell ApS, hvor vi har specialiserede app udviklere til både Android og iOS. Der arbejdes med teknologier som Java, Kotlin, Swift og den nye teknologi Flutter. 

Apps er fremtiden

– Og anvendelsesmulighederne er mange

Der er ingen tvivl om at applikationer er fremtiden og at det har udviklet sig til en milliardindustri. Jeg ser mange muligheder på appmarkedet og selvom der findes mange apps, er der fortsat udækkede behov.

Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder, hvor man både kan bruge applikationer til ens kunder eller internt i organisationen, for at optimere og effektivisere.

Alle større virksomheder kan have glæde af en intern app, der kan forbedre visse arbejdsprocesser. Det vil være min påstand. Det handler mere om at finde den rette vinkel.

Det er en opgave vi gerne påtager os i Bluebell. Vi synes det er spændende at vurdere en forretning og hvordan en applikation kan bidrage med værdi. Det kan være via større kundeloyalitet, ekstra services, effektiviserede arbejdsprocesser mv. Mulighederne er mange og meget forskellige, fra virksomhed til virksomhed.

Brug for hjælp til app udvikling?

Har du brug for specialiseret app udvikling, er du meget velkommen til at hive fat i mig. Der er rigtig mange gode idéer derude, men ikke alle er gennemarbejdet med en detaljeret kravspecifikation. Det gør det meget vanskeligt at vurdere opgavens omfang og pris, for ethvert firma.

Kravspecifikationen er derfor nøglen, når du skal i gang med at have udviklet en applikation. Ellers kan projektet hurtigt ende med at blive dyrere end angivet, eller med en forsinket deadline. Specifikationen er kørevejledningen, der samtidig er med til at afstemme begge parters forventninger.

Uanset hvad du vælger, kan jeg helt sikkert give dig et par gode råd med på vejen.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tage en uforpligtende snak om mulighederne, eller du kan komme forbi til en kop kaffe.

E-mail: info@medier-co.dk

Mobil: 71 74 91 01

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os