Blog

Partner til webshop eller digital virksomhed

Jeg elsker at være involveret i webprojekter og digitale løsninger, jeg er iværksætter med stort I, og så har jeg +10 års erfaring med søgemaskineoptimering, hjemmesider og forretningsudvikling. Den viden og erfaring kan blive en del af dit setup, hvis du fortæller mig om dit projekt og hvorfor du søger en partner til din webshop eller digitale forretning.

Hvordan fungerer det?

Der er flere måder at samarbejdet kan fungere på og jeg har ikke lagt mig fast, på én bestemt model. Det er noget vi finder frem til i fællesskab. Det centrale for mig, er at jeg kommer til at bidrage, der hvor jeg kan gøre en forskel. Det er specielt inden for søgemaskineoptimering, markedsføring generelt, optimering af forretningen og forretningsudviklingen.

Efter over 10 år i webbranchen, involveret i forskellige digitale virksomheder, mener jeg at kunne bidrage bredt. Det kunne være inden for områder som brugervenlighed, konverteringsoptimering og hvordan man kan styrke salget.

Samarbejdet kan fungere på følgende måder:

  • Jeg bliver partner i virksomheden, mod at jeg bidrager med min tid og kompetencer. 
  • Jeg udfører søgemaskineoptimering (gratis) hvor min belønning er en andel af omsætningen. 

Det er to ret forskellige løsninger, men begge kan styrke din forretning. Du skal ikke finde penge op ad lommen, som der ikke findes. Du får en række supplerende kompetencer, der gør du kan fokusere på det DU er bedst til.

Simon Broskov Jensen

Hvad får du ud af det?

Hvad får du så ud af at vælge mig som partner til din virksomhed eller webshop? Du får de kompetencer du mangler. Du får lov til at trække på min viden, erfaring og netværk online.

Samtidig får du en sparringspartner, der kan give feedback, komme med nye ideer og bidrage til forretningen på mange måder.

Lad mig understrege det vil være en individuel vurdering, om dit projekt er spændende for mig, da jeg skal kunne se perspektiverne i det. Men jeg er altid åben for en snak.

Lad os tage en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om dit projekt, din idé og hvad du har brug for. Så kan vi altid finde frem til, om vi er det rette match.

Kontakt mig på info@medier-co.dk eller tlf.: 71 74 91 01. Gerne med lidt information om din webshop eller virksomhed, så der er noget at tale ud fra.

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os