Professionel WordPress hjemmeside

Ønsker du en professionel og brugervenlig firmaside, er WordPress det perfekte valg. Prisen er kun 4.400,- ex. moms hos Medier & Co. og så kan du have en køreklar og optimeret side, der er klar til at opnå placeringer i søgemaskinerne.

Vi tilbyder opsætning af en brugervenlig og optimeret WordPress hjemmeside, præcis efter dine behov og målgruppe.

Du får en billig hjemmeside uden binding og med lave omkostninger.

Vi tilbyder det hele som en samlet pakke og har du specielle behov, er vi altid villige til at imødekomme disse. 

Få lavet en billig WordPress hjemmeside

Vi tilbyder en optimeret og billig WordPress hjemmeside efter dine behov. Vores opsætning indebærer en række vigtige elementer, der er afgørende for din succes online.

Pakken inkluderer følgende:

Wordpress hjemmesidepakke

Wordpress hjemmesideHar du specielle behov, er vi altid åbne for disse. Det bedste ved en WordPress hjemmeside, er de frie rammer til at vælge design og tilføje funktionalitet.

En firmaside kan hurtigt koste mere end 8.000-10.000 kr., men det er ikke tilfældet hos Medier & Co. Vi ønsker at tilbyde dig en billig løsning, til en mere fornuftig pris, hvor alle kan være med.

Introduktion og hjælp til WordPress systemet 

Har du behov for introduktion eller hjælp til WordPress systemet, er vi klar på at assistere dig den første uge efter opgaven er løst.

Du kan være helt tryg ved at bestille en hjemmeside på Medier & Co. Udfyld formularen herunder for at komme i gang eller få et uforpligtende tilbud.

Tillægsmuligheder (ikke inkluderet)

  • Større designtilpasninger
  • Logo
  • Ekstra funktionalitet

Beskriv din opgave for os

 

Fordele ved en WordPress hjemmeside

Der er mange fordele ved at vælge CMS’et fra WordPress, når du skal have en professionel hjemmeside. Du vil få glæde af følgende fordele:

  • Brugervenligt system du nemt kan redigere i.
  • Systemet er gratis og rummer mange plugins, der kan give dig ekstra funktionalitet.
  • Ingen faste omkostninger eller binding til hjemmesideleverandøren.
  • Et bredt udvalg af design temaer, du kan vælge imellem.
  • Systemet bliver hele tiden videreudviklet og forbedret.
  • Gennemtestet og sikkert system, der benyttes af mange millioner brugere.

WordPress er et CMS som er en forkortelse for Content Management System og det benyttes af over 60 millioner brugere. Oprindeligt blev det benyttet som en blog, men har udviklet sig til at være et system, der kan matche næsten alle behov.

Så nemt er det at installere

Det er nemt og meget ligetil at foretage installationen på dit domæne, specielt hvis du vælger et hostingfirma med en 1-click feature. Har du mere lyst til selv at arbejde på din side, er der her en god video om hvordan du installere en WordPress hjemmeside via Surftown:

Fremgangsmåden er meget ens, hos andre udbydere der tilbyder 1-click funktionalitet.

Bemærk at der er lang vej fra at have installeret WordPress og til at have en velfungerende og SEO optimeret hjemmeside, som du ønsker den. Det er derfor Medier & Co. tilbyder dig en samlet pakke.