Projekter

Medier & Co kaster sig løbende ud i nye projekter online. På denne side vil vi præsentere de aktuelle projekter vi er involveret i. Vi kan allerede nu afsløre, at der er flere interessante koncepter i støbeskeen.

Hvis du skulle få lyst til at indgå et samarbejde, hører vi gerne fra dig. Her er de nuværende hjemmesider vi er en del af:

 

Kingbonus – Alt om velkomstbonusser

Kingbonus er en hjemmeside der giver dig det komplette overblik over velkomstbonusser inden for casino, poker og betting. Kingbonus ønsker at hjælpe nye spillere godt i gang, når du skal finde en ny spiludbyder.

Startbonusser er en vigtig beslutningsparameter for mange og siden samler derfor alle de mest populære udbydere på markedet. Kan du lide at gamble og have penge på højkant? Så besøg Kingbonus.dk for at se bonusmulighederne.

 

Termino – Guide til det billigste lån online

TerminoTermino er en låneside der guider dig mod det billigste lån online. Med gode oversigter kan du se hvilke udbydere der tilbyder hvad. Lånebeløb, alderskrav, løbetid og ÅOP er forskellige fra firma til firma. På Termino.dk kan du nemt komme i gang med at søge hos relevante låneudbydere, der matcher dine behov.

Kun ved at søge hos flere, kan du finde de billige lån online med lavest ÅOP. Det er hele formålet hjemmesiden. At give dig overblikket og hjælpe dig i gang med låneansøgningerne, så du sidder tilbage med det bedste tilbud.

 

 

Sofinans – Finansiering af både, motorer med mere

SofinansSofinans omhandler finansiering af alt fra både, til motorer, scootere og meget mere. Har du brug for penge til store investeringer som sejlbåde, oliefyr eller udbygninger? Så hjælper Sofinans dig med gode råd og henvisninger til, hvordan du kommer godt i gang.

Sofinans vil skabe klarhed over et marked, der kan være noget tåget for mange. Specielt relevant for de danskere der er blevet afvist af banken og må søge finansiering andre steder.

 

Flere projekter er i støbeskeen og vi kan ikke vente med at præsentere dem for Jer!