Blog

Top 5 bedste CMS system

CMS (Content Management System) er software, der gør det nemmere at oprette og organisere indholdet på en hjemmeside. Der er mange muligheder, hvis du ønsker en CMS hjemmeside, for der findes en lang række open source-CMS på markedet.

Rapporter viser at WordPress er klart markedsledende og med over 60 millioner brugere, kan der ikke være tvivl om deres kvaliteter. Af alle hjemmesider i verden, er 33,5% lavet i WordPress, hvilket giver dem en klar førerposition.

Det er enkelt at få øje på de mange fordele. Kontrolpanelet er brugervenligt, der findes et væld af plugins og designs på markedet, ligesom det er et hurtigere CMS end mange af dets konkurrenter.

Vurderet på brugervenlighed, hastighed, funktionalitet og prisvenlighed, findes der ikke bedre alternativer end WordPress.

Det rette valg afhænger dog af dine behov, særligt til funktionalitet og features. Det er primært ved større systemer og mere komplekse hjemmesider, at du bør overveje alternativer til WordPress. Ellers bør du uden tvivl vælge en WordPress hjemmeside.

En WordPress hjemmeside vil typisk koste mellem 6.500 – 30.000 kr. ex. moms alt efter dine behov. Det vil generelt være væsentlig billigere end øvrige CMS systemer, hvilket er én af mange årsager til WP’s store udbredelse.

Top 5 Content management systemer

Der findes rigtig mange forskellige systemer på markedet. Vi giver dig her en top 5 over bedste CMS systemer.

  1. WordPress
  2. Laravel
  3. Joomla!
  4. Drupal
  5. TYPO3

Ved komplekse systemer og avancerede hjemmesider, der skal udvikles fra bunden, vil Laravel være en oplagt løsning. Laravel er det hurtigst voksende PHP framework, og er perfekt til løsninger hvor hastighed, sikkerhed og skalerbarheden skal være cutting edge.

 

Du skal bare forvente et prisniveau fra 40.000 kr. ex. moms og opefter.

Top 5 bedste CMS system

WordPress er vores klare førstevalg, for det er en billig og brugervenlig løsning. Så til “mindre behov” kan det være en god løsning. WordPress er bare et velkendt og udsat system, hvorfor du bør sørge for at installere sikkerhedsplugins og holde båd både WordPress, temaet og plugins opdateret løbende.

Hvornår skal jeg vælge hvad?

Har du også brug for et større og mere komplekst system, som backend til din hjemmeside, bør du overveje en skræddersyet Laravel hjemmeside. Bluebell kan helt sikkert hjælpe dig med at få udviklet en lækker Laravel hjemmeside.

Ønsker du en mere simpel og billig hjemmeside, bør du helt klart vælge WordPress. Du får en enkel og brugervenlig løsning, der kan være perfekt til visse formål og kunder. Hvis du har en større forretning, med særlige behov til funktioner og systemet, bør du vælger et moderne PHP framework som Laravel.

Fordele ved open source CMS

Der er mange fordele ved disse “åbne” løsninger og du får her en række af de vigtigste:

  • Nemt og enkelt at opsætte.
  • Intet behov for at programmere websitet fra bunden, da et open source CMS fungerer via et interface online.
  • CMS systemet er typisk platformuafhængige og kræver kun en MySQL database og PHP installeret på webhotellet.
  • Mange og billige muligheder for tilføjelser af features og funktionalitet.
  • Begrænsede udgifter til licens eller vedligeholdelse af systemet.

Der er mange flere fordele ved open source systemet og medmindre du har store og omfattende krav til funktionaliteten, vil det være den rette løsning for dig.

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os