CMS hjemmeside

CMS (Content Management System) er software, der gør det nemmere at oprette og organisere indholdet på en hjemmeside. Der er mange muligheder, hvis du ønsker en CMS hjemmeside, for der findes en lang række open source-CMS på markedet.

Rapporter viser at WordPress er klart markedsledende og med over 60 millioner brugere, kan der ikke være tvivl om deres kvaliteter.

At der findes open source systemer, betyder at du ikke behøver programmere systemet/hjemmesiden fra bunden af. Du kan blot benytte systemerne og tilføje de features og plugins du har behov for.

Top 5 Content management systemer

Der findes rigtig mange forskellige systemer på markedet. Vi giver dig her en top 5 over Content management systemer. De har alle en PHP platform og er open source systemer.

  1. WordPress
  2. Joomla!
  3. Drupal
  4. TYPO3
  5. Concrete5

Vi mener uden tvivl at WordPress er den bedste løsning, til langt de fleste behov. Det er derfor vi  tilbyder dig en professionel WordPress hjemmeside, da det er det bedste CMS på markedet.

Specielt fordi der findes en lang række gratis/billige WP designs og plugins, der kan give dig en smart, men prisvenlig løsning. Normalt koster det mange penge at udvikle funktionalitet fra bunden af, men her skal du blot installere og opsætte relevante plugins. Det samme gælder for designet.

Det er derfor ikke utænkeligt at en Joomla! eller Drupal hjemmeside vil koste 5.000 – 10.000 kr. mere, selvom de i princippet kan det samme. Alene fordi en større del af arbejdet skal laves fra bunden, frem for via de utallige WordPress plugins på markedet. Det er den løsning vi anbefaler.

Fordele ved open source CMS

Der er mange fordele ved disse “åbne” løsninger og du får her en række af de vigtigste:

  • Nemt og enkelt at opsætte.
  • Intet behov for at programmere websitet fra bunden, da et open source CMS fungerer via et interface online.
  • CMS systemet er typisk platformuafhængige og kræver kun en MySQL database og PHP installeret på webhotellet.
  • Mange og billige muligheder for tilføjelser af features og funktionalitet.
  • Begrænsede udgifter til licens eller vedligeholdelse af systemet.

Der er mange flere fordele ved open source systemet og medmindre du har store og omfattende krav til funktionaliteten, vil det være den rette løsning for dig.