WordPress hjemmeside

Brugervenlige WordPress hjemmesider der konverterer

Få en brugervenlig WordPress hjemmeside, der er konverterer dine besøgende. Få en hjemmeside der er optimeret på alle fronter; hurtig, sikker og mobilvenlig.

 

+10 års erfaring med WordPress. Få et moderne design, der giver kunderne det bedste indtryk af din virksomhed. Engangsbetaling og ingen binding. 

Få et uforpligtende tilbud

Styrk din forretning med en ny WordPress hjemmeside

Gør en god investering for din virksomhed, ved at investere i en moderne WordPress hjemmeside. Vi har specialiseret os i at bygge WordPress hjemmesider, der er konverterer dine besøgende til kunder.

Når du bestiller en hjemmeside hos Medier & Co, får du en samlet pakke som alle sider bør indeholde. Det indebærer et responsivt design og et mobilvenligt website, der er både hastigheds- og SEO optimeret.

Vi har arbejdet med WordPress i +10 år og har opbygget en stor viden og know-how om de mange muligheder, verdens mest populære CMS system rummer. Wordpress er et nemt og enkelt CMS, med tilhørende kontrolpanel, som gør det simpelt at vedligeholde og oprette nyt indhold på hjemmesiden.

Analyse af hjemmeside

Udvalgte referencer

patesgulve.dk

calceku.dk

bedemandsforretning.com

hallhviid.dk

Oversigt

Hvad er altid inkluderet?

\
Opsætning af WordPress
\
Brugervenligt kontrolpanel
\
Backup og sikkerhed
\
Opsætning af tekst og billeder
\
Opsætning af Google Analytics
\
Hastighedsoptimering
\
Mobilvenligt design
\
Grundlæggende SEO

Hjemmeside processen

Sådan foregår processen

Hjemmesideudviklingen sker i 6 forskellige trin. Vi kan levere de fleste projekter på 1-3 uger, alt efter omfanget og om du allerede har materialet klar. 

Ingen binding, engangsbetaling og valgfri hostingudbyder.

1. Indledende samtale

Indledende samtale om din virksomhed, jeres målgruppe og formålet med jeres hjemmeside. Vi vender hvis I har særlige behov og ønsker, ligesom vi kort gennemgang hvordan forløbet kommer til at blive.

2. Opsætning af materiale

Når du har sendt os dine tekster, billeder og evt. logo, begynder vi opsætningen. Først opsættes WordPress og herefter opsætter vi menu og indhold, så det fremstår pænt og overskueligt.

3. Design

Vi begynder design af hjemmeside, med tanke på formål og målgruppe. Fokus er på at skabe et brugervenligt, moderne og unikt design. Vi benytter DIVI som WordPress tema.

4. Optimering

Optimering af hjemmesidens forskellige dele, herunder hastighed, SEO optimering og sikkerhed. Vi installerer bl.a. cache, backup -og sikkerhedsplugins.

5. Evt. tilretning

Websitet er klar til at blive gennemset. Hvis du har kommentarer eller feedback, bliver de sidste detaljer tilrettet, så du bliver 100% tilfreds med din WordPress hjemmeside.

6. Levering

Hjemmesiden er klar til at få besøg af dine kunder. Vi er kar på at hjælpe dig med din markedsføring online, hvis du har brug for flere besøgende og flere henvendelser.

Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online?

Med +10 års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

71 74 91 01

Kontakt os

Wordpress hjemmeside

Fordele ved en WordPress hjemmeside

Der er mange fordele ved at vælge WordPress som dit CMS, når du skal have en ny hjemmeside. Du vil få glæde af følgende fordele:

 • Brugervenligt system du nemt kan redigere i.
 • Systemet er gratis og rummer mange plugins, der kan give dig ekstra funktionalitet.
 • Ingen faste omkostninger eller binding til hjemmesideleverandøren.
 • Et bredt udvalg af design temaer, du kan vælge imellem.
 • CMS system der benyttes af mange millioner brugere.

CMS er en forkortelse for Content Management System og WP benyttes af over 60 millioner brugere. Oprindeligt blev det benyttet som en blog, men har siden udviklet sig til at være et system, der favner langt bredere.

Plugins der giver mange muligheder

En af de store styrker ved WordPress er de mange plugins du kan vælge imellem, uanset om du efterspørger en kontaktformular, et slideshow, vil integrere sociale profiler etc. Mulighederne er mange, så for den almene bruger er det en unik adgang til masser af funktionalitet. Hvis man vel og mærke formår at tilpasse og opsætte diverse plugins korrekt. Nogle kræver mere teknisk indsigt end andre.

De fleste der har arbejdet med WP før, ved hvor mange muligheder og funktioner der gemmer sig i det store udvalg af plugins. Der findes overvældende +55.000 plugins at vælge imellem. Det giver dig en lang række muligheder for at koble funktioner til din hjemmeside, hurtigt og til en god pris, sammenlignet med hvis der skulle udvikles fra bunden.

Du får givet en del funktionalitet gratis, med diverse plugins. Mange af dem er gjort helt simple og køreklar, det er WordPress ånden, mens andre kræver lidt tilpasning. Det kan være de skal styles og designes, for et pænere layout.

Kort sagt giver plugins et væld af (gratis) muligheder og da WordPress platformen er et open source CMS, har du rig mulighed for at få tilpasset de enkelte plugins, til dine behov.

Prisindikation

Der er flere faktorer der påvirker prisen på en ny hjemmeside, hvor antal sider, specielle funktioner, antal sprog og krav til designet, alle har en indflydelse. Langt de fleste af vores WordPress hjemmesider ligger i prisniveauet 6.500 – 20.000 kr. ex. moms.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

4 grunde til at få en ny hjemmeside i WordPress

1. Bedre brugeroplevelse

Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk og gør det både enkelt og trygt at kontakte dig via hjemmesiden.

WP kontrolpanlet er yderst brugervenligt og enkelt at anvende, hvilket gør du selv kan tilføje og opdatere sidens indhold. Brugeroplevelsen kommer altså til at være i højsædet, både for dine besøgende og for dig som hjemmesidejeer.

2. Nemt og enkelt at opdatere og vedligeholde 

Med en ny hjemmeside i WordPress, får du glæde af verdens mest populære CMS system, med en markedsandel på omkring 63,5%.

En af de klare årsager er, at det er nemt og enkelt at opdatere og vedligeholde systemet og dit indhold. Alle kan være med, selv uden den store tekniske indsigt.

3. Hurtig og mobilvenlig hjemmeside

Få et website der er både hurtigt og mobilvenligt. Vi hastighedsoptimerer dit website som en del af pakken, mens designet bliver udviklet med fokus på mobilvenlighed og konverteringsrate.

51% af webtrafikken kommer fra smartphones, så uden en mobilvenlig side, går du glip af meget trafik og potentielle kunder.

4. Følg de nyeste standarder og tendenser

Der kommer helt tiden nye standarder og tendenser i webbranchen. Det er mobile first, HTTPS og nye plugins alle eksempler på

Med en ny hjemmeside, får du en moderne løsning der følger de nyeste standard og tendenser på markedet. Har du et website der er over 4-5 år gammel, kan du være sikker på der er sket meget siden!

Ny WordPress hjemmeside

WordPress som CMS platform

WordPress har mange styrker og rummer et bagvedliggende kontrolpanel, med en enkel brugerflade.

Overvejer du hvilken CMS platform du skal vælge? Med en markedsandel på 63,5% bør du ikke være i tvivl.

Her lidt korte facts om WordPress, for at give dig et bedre indblik i systemet.

 • CMS markedsandel på 63,6% ifølge W3Techs
 • 33% af alle hjemmesider er bygget i WordPress
 • Estimerede 455 millioner brugere på verdensplan
 • +55.000 WordPress plugins at vælge imellem
 • +31.000 WordPress temaer på markedet
 • WordPress er tilgængelig på over 100 sprog.

Driver du en mindre eller mellemstor virksomhed, vil det være en perfekt platform til dine behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.