Søgeoptimering af WordPress

WordPress CMS’et giver gode vilkår for at skabe en SEO optimeret hjemmeside
Vi har +10 års erfaring med søgeoptimering af WordPress. Få flere besøgende og flere henvendelser, med en målrettet og effektiv SEO-indsats.
Få et uforpligtende tilbud

SEO optimering af WordPress hjemmeside

Har du en WordPress hjemmeside, og vil gerne optimere den optimalt til søgemaskinerne? Så er du kommet til den rigtige side. Søgeoptimering er essentielt, når det kommer til at blive set på på internettet og få en god placering i søgeresultaterne – hvad enten du har en webshop eller en firmahjemmeside.

Det betyder nødvendigvis ikke at du optimerer indtjeningen, men gode organiske placeringer i søgeresultaterne er en god vej til succes online. WordPress giver mange gode muligheder for at optimere, og her kan du læse 3 af vores bedste råd, når det kommer til søgeoptimering af WordPress.

Guide til WordPress SEO

3 vigtige råd

  1. ‘Yoast SEO’ plugin til unikke sidetitler. Det er vigtigt at have unikke sidetitler på hver af dine sider, da det er et af de vigtigste faktorer, når det kommer til søgemaskineoptimering. Denne titel er også den som vises i søgeresultaterne, så sørg for at den fanger folk, og giver dem lyst til at klikke sig ind på din side. Vi anbefaler du benytter Yoast SEO pluginet.
  2. Indhold i høj kvalitet. Sørg for at indholdet på din hjemmeside er velformuleret, interessant og i det hele taget i høj kvalitet. Det skal være noget, som folk får lyst til at læse, og som ikke bare er en masse ord presset sammen, for at optimere siden bedst muligt. En naturlig anvendelse af søgeord i dine tekster er at foretrække, så ram gerne en søgeordstæthed på ca. 3 %.
  3. Huske forskellige overskrifter. H-tags er dine overskrifter på hjemmesiden og de hjælper med at gøre siden mere overskuelig. Her starter man normalt ud med en overskrift i H1, en underoverskrift i H2, en mindre i H3 osv., og H1 er dermed den vigtigste af overskrifterne. Her kan det være en fordel at inkludere dine søgeord. De hjælper med at optimere din side i forhold til søgemaskinerne, men gør også siden mere brugervenlig for besøgende.

For at få justeret din WordPress hjemmeside, så alle sider og indlæg starter med et H1-tag, kræver det at du går ind i Udseende -> Editor i WP backend. Det er her du skal justere dette.

Få hjælp til SEO optimeringen

Har du brug for hjælp til optimering af din WordPress hjemmeside, så kan du trygt kontakte Medier & Co. Vi har +10 års erfaring med de to discipliner og er specialister på området. Vi har altid stort fokus på at udføre søgemaskineoptimering i høj kvalitet og har dybdegående kendskab til WordPress systemet.

Vi giver vores kunder en effektiv indsats med stor gennemsigtighed i arbejdet, så du ved hvad du får for pengene. Gennemgangen kan indebære følgende:

  • Sidetitler og meta beskrivelse
  • H-tags (overskrifter)
  • Optimering af billeder
  • Optimering af URL’er
  • Intern linkstruktur
  • Hastighedsoptimering
  • Tracking af søgeord
Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os

Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online?

Med +10 års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

71 74 91 01

Kontakt os