Medier & Co ApS er et digitalt bureau, der er specialister i hjemmesider, SEO og digitale løsninger. Vi over 10 års erfaring og en stor viden om, hvordan du får succes med den digitale del af din forretning.

Strategisk partnerskab

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Nicolai Sørensen, en af landets førende WordPress designere, hvilket sikrer dig kvalitetsløsninger, når du skal have lavet et unikt design til din hjemmeside.

Kontakt

Medier & Co ApS

Vestergade 29, 1456 København K

E-mail: info@medier-co.dk

Telefon: +45 71 74 91 01

CVR nr: 36922362

Har du lyst til at samarbejde?

Hvis du har lyst til at samarbejde med os, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan være din digitale samarbejdspartner, uanset om du søger en ny hjemmeside, et kvalitetsbevidst SEO bureau eller en digital marketing konsulent.

Du kan henvende dig telefonisk på +45 71 74 91 01 eller skrive til info@medier-co.dk.

 

CSR og miljøvenlighed

CO2 neutral hjemmeside

CSR-mærket

Vores univers af tjenester

Vi driver ligeledes vores digitale universe af brugervenlige tjenester, der skal hjælpe danskere med at finde de bedste løsninger, inden for forskellige brancher og som skaber leads til virksomheder.

Vi har tjenester inden for flere forskellige brancher, herunder bredbånd, lån og mobilabonnementer og spil. Alle med det samme formål; at hjælpe brugeren mod den bedste løsning, ud fra individuelle behov.

Mange markeder er uoverskuelige og vanskelige at holde overblikket over. Det ønsker vi at ændre på, med vores forskellige tjenester.