Medier & Co ApS

Digitalt bureau i København

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, der er specialister i hjemmesider, SEO og digitale løsninger. Vi over 10 års erfaring og en stor viden om, hvordan du får succes med den digitale del af din forretning.

Få et uforpligtende tilbud

Mød holdet

Kompetente specialister med +10 års erfaring

Hvis du har lyst til at samarbejde med os, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan være din digitale samarbejdspartner, uanset om du søger en ny hjemmeside eller en digital marketing konsulent.

Du kan henvende dig telefonisk på +45 71 74 91 01 eller skrive til info@medier-co.dk.

Simon Broskov

Simon Broskov

Digital marketing specialist

Nicolai Sørensen

Nicolai Sørensen

Webdesigner (UX / CRO)

Strategisk partnerskab

Medier & Co indgår i et strategisk partnerskab med Nicolai Sørensen, en af landets førende WordPress designere, hvilket sikrer dig kvalitetsløsninger, når du skal have lavet et unikt design til din hjemmeside.

Kontakt

Medier & Co ApS
Hindegade 6, 1303 København K

E-mail: info@medier-co.dk
Telefon: +45 71 74 91 01

CVR nr: 36922362

 

Vi tænker på miljøet

CO2 neutral hjemmeside

Medier & Co’s feed 
Medier & Co's feed

Vores univers af tjenester

Vi driver ligeledes vores digitale univers af brugervenlige tjenester, der skal hjælpe danskere med at finde de bedste løsninger, inden for forskellige brancher og som skaber leads til virksomheder.

Vi har sammenligningstjenester inden for flere forskellige brancher, alle med det samme formål; at hjælpe brugeren mod den bedste løsning, ud fra individuelle behov.

Mange markeder er uoverskuelige og vanskelige at holde overblikket over. Det ønsker vi at ændre på, med vores forskellige tjenester.