Medier & Co ApS er en online platform med brugervenlige tjenester, der skal hjælpe danskere med at finde de bedste løsninger, inden for forskellige brancher og som skaber leads til virksomheder.

Vi har tjenester inden for flere forskellige brancher, herunder bredbånd, lån og mobilabonnementer og spil. Alle med det samme formål; at hjælpe brugeren mod den bedste løsning, ud fra individuelle behov.

Mange markeder er uoverskuelige og vanskelige at holde overblikket over. Det ønsker vi at ændre på, med vores forskellige tjenester.

Kontakt

Medier & Co ApS

Artillerivej 86, 4., 2300 København S

Mail: info@medier-co.dk

Telefon: +45 71 74 74 49

CVR nr: 36922362

Vi er reklamebeskyttet

Har du lyst til at samarbejde?

Hvis du har lyst til at samarbejde med os, hører vi meget gerne fra dig. Vi er åbne for de fleste forespørgsler og forslag til, hvordan vi kan styrke hinandens forretninger.

Du kan henvende dig telefonisk på +45 71 74 74 49 eller skrive til info@medier-co.dk.

CO2 neutral hjemmeside

Vi er miljøvenlige og går ind for et godt arbejdsmiljø

Medier & Co går op i miljøvenlighed og har derfor valgt at lade vores hjemmeside CO2-neutralisere. Vi mener alle bør og kan gøre en forskel, særligt landets virksomheder, der står får en væsentlig del af den samlede CO2-udledning.

Stop papirspildVi er meget glade for at deltage i Ingenco2 initiativet, hvor de gennem miljøvenlige projekter er med til at gøre en forskel for miljøet. Derudover mener vi det er vigtigt at sætte fokus på både papirspild og madspild i hverdagen.

Et sundt arbejdsmiljøSamtidig er vi store tilhængere af det gode arbejdsmiljø og gør selv en aktiv indsats for have de bedste rammer, så det bliver en glæde at gå på arbejde.