fbpx

SEO bureau med +10 års erfaring

Få online vækst og flere kunder med professionel SEO

Vi har +10 års erfaring og et indgående kendskab til de forskellige discipliner inden for søgemaskineoptimering. Hos os får du en fast kontaktperson, så du er sikker på et højt kvalitetsniveau og en SEO-indsats der skaber langvarige resultater for din forretning. 

Få et uforpligtende tilbud

SEO – få et stabilt flow af nye kunder

Søgemaskineoptimering (SEO) kan give dig et stabilt flow af nye kunder i virksomheden, via gode placeringer i de organiske søgeresultater. Der er mange fordele ved SEO, som gør det til en god investering for de fleste virksomheder, der er afhængige af kunder og leads online.

Founder af Medier & Co, Simon Broskov, har +10 års erfaring og med ham som din freelance SEO specialist, får du en fast kontaktperson, der ved hvad der virker. Du får glæde af en dybdegående viden og erfaring, og vi kan være en stærk digital samarbejdspartner for din forretning.

SEO Fordele

4 fordele ved SEO

\
“Gratis” besøgende måned efter måne
\
Omkostningseffektiv markedsføringsform (høj ROI)
\
Relevante besøgende, der konverterer godt
\
Større synlighed online og styrker dit brand

Freelance SEO specialist

Simon, Digital marketing konsulent

Få lagt den rette SEO-strategi

En essentiel del af søgemaskineoptimering, handler om at få lagt den rette strategi. Den strategi hvor du kan opnå gode placeringer og størst besøgsvækst. Hvis du driver en webshop der sælger tøj, bør dit fokus ikke være på søgeord som tøj, herretøj eller dametøj. Konkurrencen vil være for hård og det vil kræve et meget stort budget.

Her er det min fornemme opgave at identificere de optimale søgeord, der er realistiske og som giver dig en mærkbar stigning i besøgstallene.

SEO Case

Fra 3.720 til 17.184 besøgende på 10 måneder!

En af de SEO cases vi er særlig stolte af, er en 4-dobling af kundens organiske besøgstal, over en 10 måneders periode.

Igennem året har vi arbejdet målrettet og fokuseret på at skabe kvalitetsindhold på hjemmesiden, og derved tiltrække besøgende på forskellige keywords.

Resultatet har været en markant stigning i besøgstallet. Vi har opnået mange topplaceringer, med et fortsat potentiale for yderligere stigninger.

Marketing case

Google sidder på 95% af markedet

En stærk online tilstedeværelse er efterhånden påkrævet i alle brancher, uanset om man har en lille eller stor virksomhed. Alle tal og undersøgelser viser, at langt de fleste salg online sker med udgangspunkt i søgemaskinerne.

– I Danmark er det nærmest ensbetydende med Google, da de sidder på omkring 95 % af markedet.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne, så kan vi helt sikkert finde 1-2 områder, hvor du kan optimerer din hjemmeside.

" Marjoe har været meget tilfreds med Simon og de udførte opgaver. Han har en stor andel i Marjoe’s succes på internettet. De bedste anbefalinger. "

John Dencker, Ejer af Marjoe

" Simon har virkelig bidraget til at styrke vores digitale forretning i Herrernes Magasin og skabt større synlighed for vores forskellige brands. "

David K, Ejer af Herrernes Magasin

" CHANTI har været rigtig glade for samarbejdet og optimeringsindsatsen der har forbedret vores organiske besøgstal markant. En stor hjælp på både det danske og internationale marked. "

Per Søndergaard, CEO, CHANTI A/S

" Simon er ordholden, leverede et pænt stykke arbejde og var meget løsningsorienteret. Konstruktiv forventningsafstemning, flot arbejde, god sparring og hurtig respons. "

Jacob van Dijk, Dataspecialisten

Virksomheder vi har hjulpet med større synlighed online

Vi har igennem tiden arbejdet med utallige kunder og hjulpet dem med at vækste forretningen. Alle kunder bliver behandlet ens, men dem her vi er især stolte af.

Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online?

Med +10 års erfaring har vi prøvet det meste. Vi kan hjælpe jer med at skalere jeres forretning.

+45 71 74 91 01

Kontakt os

Med kvalitet kommer du længst

I arbejdet med søgemaskineoptimering bør du altid fokusere på kvalitet og på at skabe langsigtede resultater. Der findes mange “hurtige” tiltag, der giver en kortvarig effekt, men som kan skade dig på længere sigt. Med kvalitet kommer du længst i søgemaskinerne, som i så mange andre aspekter af livet.

Gør dit arbejde grundigt og sørg for at din hjemmeside er optimeret tip top. Det indebærer ikke kun sidetitler, overskrifter mv., men ligeledes en hurtig og mobilvenlig hjemmeside, som brugerne elsker.

Din hjemmeside bør være veloptimeret og køreklar, inden der arbejdes på andre tiltag. Du sælger heller ikke et halvfærdigt produkt. Alt andet ville svare til at invitere kunder ind i butikken, uden den er færdigindrettet og klar.

Tendensen er at din hjemmesides on-site SEO-styrke bliver mere og mere afgørende. Senest illustreret ved at mobilvenligheden og hastigheden har en direkte indflydelse på dine placeringer.

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO) ?

Søgemaskineoptimering (SEO) er en optimeringsmetode til at fremme hjemmesiders organiske placeringer i søgeresultaterne. Optimeringen handler ikke om at maksimere indtjeningen i firmaet, men derimod om at forbedre besøgstal og de organiske placeringer på relevante søgeord. God SEO giver langvarige resultater og flere kunder i forretningen.

Top placeringer i søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing kan være guld værd. Vi mener det er et krav at være synlig, hvis du vil have succes med din hjemmeside eller online forretning.

Du kan have markedets bedste produkt, men hvad hvis ingen kender til det?

10 gode SEO tips

1. Hav unikke sidetitler på alle dine sider

Sidetitler er et af de vigtigste områder inden for søgemaskineoptimering, så sørg for at alle sidens titler er unikke.

2. Brug beskrivende titler som matcher sidens indhold

Undlad at spamme dine titler med keywords, men giv siden en beskrivende sidetitel. Spammende titler med overdreven brug af søgeord, vil i bedste fald kun have en kortsigtet effekt.

3. Anvend h-tags som overskrifter og indsæt søgeord

Når du laver overskrifter på din hjemmeside, bør du sikre dig at du benytter h1, h2, h3-tags etc. hvori du inkluderer dine søgeord. Disse overskrifter giver ydermere en mere overskuelig side.

4. Høj kvalitet i sidens indhold

Sørg for at have velformuleret indhold, som er interessant og uden stavefejl. Der skal være substans i dit indhold og artikler med almene betragtninger går en svær tid i møde.

5. Naturlig søgeordstæthed

Substans og en naturlig anvendelse af dine søgeord er vejen frem og uden om Googles Panda filter. Glemt alt om gamle råd med søgeordstæthed på 5-10 %, for det vil hurtigt blive anset for spam af Google.

6. Hold hjemmesiden opdateret

Nyt indhold og ændringer viser at din hjemmeside  er i live og det bør du sikre dig. Søgerobotter elsker nyt godt indhold og det er ikke uden grund at Content is King.

7. Sørg for at have en side der loader hurtigt. 

Loadtid er bare en af mange parametre du bliver vurderet på, ikke kun af Google, men specielt af dine besøgende. Langsom loadtid har en negativ effekt, men er det uretfærdigt?

8. Benyt din søgefrase i sidens url

Har du en side om fx. engelsk kurser bør du have en url som hedder: www.firma.dk/engelsk-kurser frem for fx. www.firma.dk/kurser.apsx?enhed=26&menu=28

9. Navngiv dine billeder

Du bør navngive sidens billeder via ALT tag, med en beskrivende tekst. Billedet skal jo have et beskrivende navn, selvom den ikke er en tekst.

10. Undgå dobbeltindhold

En af de mest gængse fejl for mange hjemmesideejere, er dobbeltindhold. Der findes slemme og milde former for Duplicate Content (DC), men det afgørende er at samme indhold kun kan tilgås fra 1 url.

Din side må fx. ikke kunne tilgås fra både www.mitfirma.dk og http://mitfirma.dk. Det er en meget klassisk fejl, som mange begår.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskiner og de mange signaler

Det kan være svært at blive klog på søgemaskineoptimering som almen dansker. Hver søgemaskine bruger en lang række signaler, som man skal tage højde for og være opdateret omkring.

Google benytter i omegnen af 200 signaler, med flere undersignaler, mens Bing har over 1.000. Algoritmeændringer er en naturlig del af alle søgemaskiner, så søgemaskineoptimering er og bliver en dynamisk disciplin.

Korte facts om søgemaskineoptimering

  1. SEO er vurderet til at være mere omkostningseffektiv end offline markedsføring og e-mails, ifølge WebCMO.
  2. Google har en markedsandel på omkring 95 % i Danmark og har ligget på det niveau igennem mange år.
  3. IMT Strategies har fundet frem til at synlighed i søgemaskinerne giver en højere brand awareness end trykte medier, tv reklamer og radio.
  4. 85 % af kunderne finder frem til hjemmesiden via søgetjenester, ifølge The Graphics.