Ny professionel hjemmeside

Få en moderne og professionel hjemmeside, der er bygget til at konvertere dine besøgende til kunder

Vi er specialister i WordPress, der er verdens mest populære CMS system, med et simpelt og brugervenligt kontrolpanel. Nemt og enkelt for enhver.

Få et uforpligtende tilbud

Køb en professionel hjemmeside, der giver flere henvendelser

En professionel hjemmeside er afgørende for, at du får konverteret dine besøgende til kunder. I dag indebærer en professionel hjemmeside mange ting. Den skal være hurtig, brugervenlig, mobilvenlig, kommunikere tydeligt og have et flow, der får besøgende til at henvende sig.

Præcis som du løbende optimerer og forbedrer din virksomhed, bør du gøre det samme, med din hjemmeside. Vi bygger brugervenlige og fremtidssikrede websites, med fokus på din målgruppe og på at konvertere.

Her kan du få et indblik i vores tidligere referencer og se hvad der er inkluderet i vores professionelle hjemmesidepakke.

Ny WordPress hjemmeside

Udvalgte referencer

patesgulve.dk

calceku.dk

bedemandsforretning.com

hallhviid.dk

Oversigt

Hvad er altid inkluderet?

\
Opsætning af WordPress
\
Brugervenligt kontrolpanel
\
Backup og sikkerhed
\
Opsætning af tekst og billeder
\
Opsætning af Google Analytics
\
Hastighedsoptimering
\
Mobilvenligt design
\
Grundlæggende SEO

Hjemmeside processen

Sådan foregår processen

Hjemmesideudviklingen sker i 6 forskellige trin. Vi kan levere de fleste projekter på 1-3 uger, alt efter omfanget og om du allerede har materialet klar. 

Ingen bindingengangsbetaling og valgfri hostingudbyder.

1. Indledende samtale

Vi tager en indledende snak, hvor vi hører til virksomhedens formål og målgruppe, da det er afgørende for at skabe den bedste løsning. Har du særlige behov og ønsker, er det ligeledes noget vi drøfter.

2. Opsætning af materiale

Du sender os dit materiale, tekster, billeder og evt. logo. Herefter opsætter vi WordPress, indhold og menuer, så det ser pænt og overskueligt ud, samt installerer relevante plugins.

3. Design

Vi udvikler et unikt design, med fokus på virksomhedens formål og din målgruppe. Det gør vi med fokus på, at designet skal være mobilvenligt og brugervenligt. Vi benytter DIVI som WordPress tema.

4. Optimering

Vi optimerer de forskellige elementer af din hjemmeside. Det indebærer hastigheden, en grundlæggende SEO optimering og installation af backup -og sikkerhedsplugins der forbedrer sikkerheden.

5. Evt. tilretning

Nu er websitet klar til din vurdering og feedback. Såfremt du har kommentarer til forskellige elementer, vil de blive tilrettet, så du bliver 100% tilfreds med din nye hjemmeside. 

6. Levering

Hjemmesiden er klar til levering og til at vise frem for dine kunder. Har du brug for flere besøgende og flere kunder? Vi er også klar på at hjælpe dig med din digitale markedsføring.

Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online?

Med +10 års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

71 74 91 01

Kontakt os

Gode grunde til at få en ny hjemmeside

Der er flere gode grunde til, at du bør overveje en ny hjemmeside, hvis du vil have flere kunder i din forretning.

For nogle er hjemmesiden, virksomhedens online visitkort. For andre er det virksomhedens livsbrød.

Uanset hvad, præsenterer den din forretning og det er derfor afgørende, at efterlade et godt førstehåndsindtryk.

Her er 4 gode grunde til at købe ny hjemmeside:

1. Mobilvenligt layout – ser din side flot ud på mobilen, eller har den set bedre dage? Mobiler står for 51% af al webtrafikken og derfor en vigtig trafikkilde.

2. Få en hurtigere hjemmeside – 25% forlader websites med en loadtid på over 4 sekunder. Test om dit website har en loadtid under 2 sekunder her, for så taber du sandsynligvis potentielle kunder på gulvet.

3. Moderne design der konverterer – får du alt for få henvendelser? Så kan det være dit website konverterer dårligt. Få et moderne design, der er bygget til at konvertere.

4. SEO optimeret – vil du gerne være mere synlig i søgeresultaterne? Det kan du blive med en optimeret hjemmeside. Grundelæggende SEO er inkluderet og vi hjælper dig gerne med at opnå de placeringer, du ønsker.

Hvad kendetegner en professionel hjemmeside?

Der er mange forskellige kendetegn ved en professionel hjemmeside, men vi mener specielt du bør kunne sætte flueben ved alle disse punkter:

 • Brugervenligt design
 • Mobilvenligt layout
 • Hurtig hjemmeside – lav loadtid
 • Tydelige kontaktinformationer
 • Klar kommunikation og tydeligt budskab
 • Kører på en HTTPS krypteret forbindelse

Formål og målgruppe

Når du skal have lavet en ny hjemmeside, er formålet og målgruppen afgørende at få klarlagt som det første, da det påvirker hvordan designet og opbygningen bør være.

Alle faggrupper og brancher har forskellige behov og ønsker til, hvad deres website skal kunne og hvad det skal indeholde.

Vi har set nærmere på hvad din side bør indeholde, alt efter om du skal bruge en hjemmeside som bilforhandler, forening, fotograf, frisør eller restaurant.

Køb hjemmeside uden binding

Hos Medier & Co får du en hjemmeside uden binding og med en engangsbetaling.

Vi går ind for fuld gennemsigtighed og langvarige relationer. I vores optik bør du holde dig fra løsninger med binding eller månedlige betalinger, for den samlede pris ender sandsynligvis med at blive væsentlig højere.

Den digitale verden er dynamisk og som virksomhed, er det vigtigt at du er fleksibel. Her gør bindingsperioder intet godt for din konkurrencedygtighed.

Køb af ny hjemmeside

Hvad koster en ny hjemmeside? 

Prisen på en ny hjemmeside afhænger af en række forskellige faktorer: 

 • Er du en nystartet, lille eller større virksomhed?
 • Hvor mange sider skal der være? 1-10 sider eller flere?
 • Skal der være specielle funktioner?
 • Skal der være flere sprog?
 • Hvad er dit budget og krav til designet?

Alle spørgsmål er centrale for at prisvurdere dit hjemmesideprojekt. Vores prisniveau ligger generelt på 6.500 – 20.000 kr. ex. moms.

Til den pris får du til gengæld et optimeret WordPress website, med brugervenligt design, klar til at konvertere.

Hastighedsoptimering, sikkerhedsplugins, SEO optimering og opsætning af Google Analytics er altid inkluderet.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.