Hastighedsoptimering af WordPress

Din hjemmesides hastighed bliver en vigtigere og vigtigere del af dens performance generelt
Dels for at please dine besøgende og dels for at please søgemaskinerne. Der er lavet mange undersøgelser og tests der viser, at jo langsommere din hjemmeside er, desto flere besøgende går tabt.
Få et uforpligtende tilbud

Nu indgår site speed – hjemmesidens hastighed – ligeledes som én af mange ranking faktorer i Googles algoritmer ifølge Webmaster bloggen. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at gøre en indsats.

Få en lynhurtig WordPress hjemmeside

– Specialister i hastighedsoptimering

Medier & Co er specialister i at optimere WordPress hjemmesider og det indebærer deres hastighed. Der findes et væld af guides, der hver især anbefaler forskellige fremgangsmåder, plugins og viser hvordan de skal opsættes og meget mere. Problemet er at mange af dem gør dele af det samme arbejde – og de kan således modarbejde hinanden.

Samtidig er det ikke alle plugins, der bør anvendes i alle situationer. Ligesom deres effekt er meget forskellig, alt efter din hjemmeside og hvad den indeholder. Det kræver kort sagt viden og erfaringer med mange hjemmesider og mange hastighedsplugins, for opnå de optimale resultater. Det har Medier & Co efter 8 års erfaring på området.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din hjemmeside og hvordan vi kan give den et boost.

Sådan får du en hurtigere hjemmeside

Der er mange veje til Rom og mange veje til en hurtigere hjemmeside. Den nemmeste vej sker via diverse plugins, der kan afhjælpe mange af de normale problemstillinger. Det er sådan vi vil gribe de fleste opgaver an, da vi derved kan holde omkostningerne nede.

Plugins kan bringe dig en stor del af vejen og mod en loadtid på under 1-1,5 sekund. Det bør være minimum, medmindre du har et meget tungt site.

Alternativet/supplementet til plugins, er at tilføje kode til .htaccess filen og arbejde med hjemmesidens design. Sidstnævnte vil være en større og tidskrævende manøvre, som vi meget sjældent kaster os over. Hastighedsoptimeringen skal kunne betale sig, dvs. der skal være sammenhæng mellem effekten og prisen. Alt dette bliver vurderet fra kunde til kunde.

Vi garanterer en forbedret loadtid efter udført arbejde – og ellers får du optimeringen gratis!

Hvad indebærer Jeres hastighedsoptimering?

Enhver hjemmeside vil vurderes individuelt, men vores hastighedsoptimering vil næsten altid indebære følgende punkter:

 • Browser caching
 • Gzip komprimering
 • Komprimering af billeder
 • Minificering af css og js
 • Optimering af databasen

Dertil er muligheden for at opsætte CDN så serveren bliver belastet i mindre grad. Der en væsentlig risiko ved CDN manøvren – dobbeltindhold – som gør at du bør være forsigtig med denne øvelse selv.

Om den indgår i din løsning, bør afhænge af dit budget og ønsker. Det drøfter vi, hvis du kontakter dig.

Er min hjemmeside hurtig eller langsom?

– Test din score online

Du sidder sikkert og er meget interesseret i, om du er en del af målgruppen. Om du har en hjemmeside der er for langsom? Eller om din hjemmeside er hurtig nok, som den allerede er. Du kan heldigvis selv teste scoren på forskellige sider. Men hvis du hverken har arbejdet med plugins eller hastighedsoptimering på din WordPress side, vil der næsten altid være grobund for forbedringer.

Din loadtid bør være under 1-1,5 sekund, hvis din hjemmeside er hurtig. Husk at benchmarke med dine konkurrenter for at vurdere, hvilke niveau du som minimum bør ligge på.

Vi kan henvise til følgende 3 testsider, hvor du kan måle loadtid og se din samlede score:

De er gode hver især, så vær ikke bange for at bruge dem alle sammen. Det vil ligeledes give dig et nuanceret billede af situationen. For du vil opleve at scoren og loadtiden kan være ret forskellig fra test til test. Du skal ikke forvente siderne viser præcis det samme.

Specielt ved brug af GTmetrix vil du ofte få nedenstående fejlmeldinger, som trækker din score væsentligt ned:

 • Add Expires headers
 • Configure entity tags (ETags)
 • Gzip compression
 • Compress components via Gzip
 • Leverage browser caching
 • Minify Javascript
 • Minify CSS
 • Optimize images

Det er alle begreber vi er vant til at tage hånd om og som diverse plugins kan hjælpe med at håndtere. Kontakt os hvis du ønsker en vurdering af hvad der bør gøres.

Hvad er hastighedsoptimering?

Vi medgiver at afsnittet om hvad er hastighedsoptimering? kunne være placeret i toppen, men langt de fleste har en god idé. Meningen med dette afsnit er derfor mere, at give dig en forklaring ved bevæggrundene bag. Give dig et indblik i hvordan det hele hænger sammen.

Alle hjemmesider er placeret på et webhotel, der kører via servere, og derfor er dit valg af webhotel ikke ligegyldigt. Tværtimod. Det gør en stor forskel, om du deler server med 100 andre, eller kører på din helt egen.

Hastighedsoptimering af WordPress

Hastighedsoptimering af WordPress er en meget teknisk øvelse, der kan være svær at overskue for de fleste. Det altoverskyggende formål er at skabe en bedre brugeroplevelse via en lavere loadtid. Ingen gider at vente!

Det betyder at serveren skal belastes mindre og det kan ske på mange måder. Man kan få hjemmesiden til at fylde mindre, loade mere effektivt og opsætte caching, CDN mm. Alle elementer bidrager til en hurtigere proces og det er denne cocktail, der i sidste ende giver en hurtigere WordPress hjemmeside.

Lad os tage en uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din side og hvordan vi kan give den et boost. De fleste WordPress hjemmesider har et uforløst potentiale og en forbedret loadtid, kan påvirke dine organiske placeringer positivt.

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os

Start med en uforpligtende snak

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan styrke jeres tilstedeværelse online?

Med +10 års erfaring har vi opbygget en stor viden om, hvordan din virksomhed får succes online.

71 74 91 01

Kontakt os