fbpx

Blog

Hvordan laver man en hjemmeside?

Mange personer med behovet for et website har spurgt sig selv: Hvordan laver man en hjemmeside?

Svaret er som udgangspunkt ret kort. Du køber enten et domæne og et webhotel, hvorefter du opsætter et system derpå, eller du benytter dig af diverse hjemmesideservices på nettet.

Medier & Co vil altid anbefale seriøse personer/firmaer den første løsning, da det giver øget kontrol over websitet, uden samme begrænsninger. Hjemmesideservices er gode, men begrænset ved at du ikke kan få FTP adgang. Vi giver dig et indblik i mulighederne. 

Start med at vælge platform

Hvordan man vælger at lave hjemmesiden er meget individuelt, men vi vil anbefale dig altid at holde kontrollen som hjemmesideejer, ved at opsætte det på eget webhotel.

Hvis du skal bruge en hjemmeside til din virksomhed, anbefaler jeg at du holder dig fra de gratis hjemmesideservices, hvor du hverken har adgang til webhotellet eller serveren via FTP. Det giver dig en række uheldige begrænsninger.

Der findes mange gode alternativer og prisvenlige muligheder på markedet, hvor WordPress efter min mening, er det mest enkle og brugervenlige, kombineret med et væld af gratis designs og plugins. Det er ikke uden grund, at 33,5% af alle websites aktuelt er lavet i WordPress.

Open Source CMS – den prisvenlige og normale model

  • Installer et open source CMS som WordPress, Umbraco, Drupal og Joomla på dit domæne.

Skræddersyet hjemmeside – den dyre model, når din hjemmeside skal kunne en masse ekstra

  • Få opbygget et system fra bunden, skræddersyet efter dine behov (markant dyrere løsning).

I mange tilfælde er den bedste og billigste løsning, at vælge et gratis open source CMS. Der findes rigtig mange udbydere på markedet. Den største og bedste er WordPress, og det er ligeledes det CMS vi tilbyder dig som kunde.

Præcis hvordan man laver en hjemmeside i WordPress, kan du se i videoen nederst. Der findes tilsvarende guides til de andre CMS systemer.

Ønsker du en professionel løsning, et brugervenlig design og en SEO optimeret hjemmeside? Få lavet en ny hjemmeside i WordPress hos Medier & Co.

Priser der starter fra 7.500 kr. ex. moms.

Få din egen hjemmeside

– med vores professionelle løsning

Har du ikke tid eller overskud til selv at sætte dig ind i hvordan man laver en hjemmeside, så kan Medier & Co tilbyde dig en professionel løsning.

En løsning hvor du får din egen søgemaskineoptimerede hjemmeside, med et brugervenligt responsivt design, hastighedsoptimeret, grundlæggende SEO og opsætning af Google Analytics (besøgstæller og statistik).

Det giver dig et professionelt og køreklart website, der er klar til at modtage kunder. Du slipper selv for besværet og får tilmed et website der er optimeret på en lang række områder. Har du et firma, kan du hverken undvære gode placeringer eller overblik over dine besøgstal.

Video der viser hvordan man laver en hjemmeside i WordPress

I denne video kan du se hvordan du kan få din egen hjemmeside i WordPress. Installationen og opsætningen er nem og ligetil. Det er den efterfølgende optimering og integrering af platforme og features, der kræver erfaring og know-how.

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

+45 7174 9101

Kontakt os