Blog

SEO til små og mellemstore virksomheder

Har du brug for søgemaskineoptimering som virksomhed? Jeg har stor erfaring med at tilbyde SEO til små og mellemstore virksomheder, med +10 års erfaring og et dybdegående kendskab til hvordan du opnår langvarige resultater.

Søgemaskineoptimering kan være rigtig dyrt, specielt hvis du kontakter store reklamebureauer. Mit primære fokus er at give dig mest mulig værdi for pengene.

Jeg kan fx. hjælpe dig med SEO som håndværker, klinik, terapeut, restaurant mv.. Ingen brancher eller virksomheder er for store eller små. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om mulighederne og dine behov.

Fleksible løsninger

Når du vælger mig som din freelance SEO konsulent, får du en dedikeret konsulent med +10 års erfaring og en fast kontaktperson igennem hele forløbet. Det er mig der udfører arbejdet og du får glæde af al min viden og erfaring gennem årene. Vælger du et større bureau, kan du ikke være garanteret det samme.

Hvorfor vælge mig?

Her lidt om hvordan jeg arbejder og hvad du kan forvente. Hvis du kan se dig selv i nedenstående, bør vi være et godt match:

  • Kvalitetsbevidst og fuld gennemsigtighed i arbejdet
  • Jeg skaber langsigtede og holdbare resultater – ingen smutveje!
  • I får meget for pengene – jeg fokuserer altid på det vigtigste først
  • Løbende tracking og opfølgning, så I kan evaluere effekten.
  • Over 10 års erfaring i branchen – jeg ved hvad der virker!

Selvom disse 5 punkter kan virke som selvfølgeligheder, er det langt fra tilfældet i branchen. Du bør derfor være omhyggelig, når du vælger din kommende SEO-partner.

Søgemaskineoptimering – få et stabilt flow af nye kunder

Der er ingen tvivl om at søgemaskineoptimering er en effektiv vej til flere besøg, større synlighed og et stabilt flow af nye kunder. SEO er en langsigtet og længerevarende aktivitet, du bør starte straks efter din hjemmeside eller webshop er klar. Du vil ikke opleve mirakler på 1-2 uger, men over tid vil du opleve bedre placeringer og stigende besøgstal.

Placeringer der giver dig gratis besøgende måned efter måned, i modsætning til alternativer til TV-reklamer, Google Adwords eller Facebook annoncering.

Langt de fleste små og mellemstore virksomheder behøver SEO, for at blive mere synlige online.

SEO er en omkostningseffektiv markedsføringsform

Undersøgelser viser at SEO er en af de mest omkostningseffektive markedsføringsformer og det er der flere gode grunde til. For det første får du gratis besøgende, når du først har opnået placeringer i søgeresulatterne. Hvor mange andre markedsføringsformer garanterer dette, måned efter måned?

Samtidig har du 100 % selv muligheden for at bestemme hvilke søgefraser, du vil rangere på. Om det fx. er Frisør i København, Lange kjoler til kvinder, Håndværker i Slagelse eller Fysioterapeut i Roskilde. Valget er dit og det giver dig muligheden for at få relevante besøgende, der vil konvertere.

For det handler ikke blot om at få flere besøgende, men at generere kunder, der enten bestiller tid eller handler i din webshop. Som din freelance SEO specialist får du en konsulent med +10 års erfaring, der ved hvad det kræver og hvordan du kommer til tops på dine søgeord.

Søgemaskineoptimering til webshop

Specielt som webshop, er betydningen af søgemaskineoptimering markant. Det er svært at skabe en bæredygtig og rentabel forretning, uden at have gode placeringer i søgeresultaterne. Når det kommer til SEO af webshops, har du typisk bedre mulighed for at booste besøgstallene, da du kan rangere på mange flere søgefraser og produktnavne.

Ønsker du at høre om muligheder for søgemaskineoptimering til webshop, er du velkommen til at kontakte mig. For mange webshops vil der være lavthængende frugter, hvor du allerede efter en mindre indsats, kan begynde at se de første resultater.

Alle virksomheder og webshops har individuelle behov, så der findes ingen standard løsninger. Uanset hvad du vælger, må du ikke undervurdere betydningen af SEO som virksomhed.

Kontakt Simon Broskov

Simon Broskov

Medier & Co ApS

Medier & Co ApS er et digitalt bureau, med speciale i hjemmesider, SEO og digitale løsninger.

71 74 91 01

Kontakt os